6977405885 41ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, Αυλώνας samouil_statheropoulos@yahoo.gr

 

 

Samis Land
Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων | Αυλώνας Αττική


 

Η σχολή εκπαίδευσης σκύλων Samis Land με πολύχρονη εμπειρία και γνώση παρέχει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης του σκύλου σας.

Αρχίζοντας την συμβίωση με τον μικρό σας φίλο, είναι απαραίτητο να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία εκπαιδευτή, ο οποίος θα σας δώσει τις πρώτες συμβουλές και κατευθύνσεις για το πως θα μεγαλώσετε σωστά το κουτάβι σας, μέχρι να φτάσει στην κατάλληλη ηλικία των 6 μηνών όπου ξεκινά την βασική του εκπαίδευση.Περισσότερα

 

ΠΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ

ΠΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ

Στην προεκπαίδευση κουταβιών διδάσκουμε στον ιδιοκτήτη πως να συμβιώνει με το κουτάβι του, μαθαίνοντας του παράλληλα όλες τις επιθυμητές συμπεριφορές που οφείλει να έχει ένας σκύλος που ζει στο σύγχρονο περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις μέχρι να δημιουργηθεί μια ισορροπημένη και όμορφη σχέση μεταξύ ανθρώπου και σκύλου. Ο ιδιοκτήτης μαθαίνει πως να χρησιμοποιεί σωστά τις εντολές και πως να τις ενισχύει στο μέλλον διατηρώντας το σκύλο του δραστήριο κ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η εκπαίδευση σε καθήκοντα προστασίας ελέγχει την τάση του σκύλου να προστατεύει τον χώρο ή την οικογένεια του από εισβολείς ή διάφορες καταστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ